Atmosphere

De Atmosphere terrasplank is een volle en resistente plank met een geborsteld oppervlak en een hoge hechting. Het ruw aanvoelende en het “geborstelde” oppervlakte geeft de plank een volle en authentieke uitstraling en een slipbestendige werking. Dankzij de toepassing van innoverende productie technologie wordt gezorgd voor een uitzonderlijk kwalitatieve plank waarvan vlekken zelfs na jarenlang gebruik gemakkelijk zijn te verwijderen.

 

De toepassingen van de Atmosphere zijn door het sterke en anti-slip eigenschappen eindeloos. De Atmosphere is geschikt voor terrassen, loopbruggen, toegangswegen en buitenkeukens in openbare of private omgevingen. Met de natuurlijke uitstraling en esthetisch warme kleuren integreert deze plank perfect in elke omgeving.

Beschermende coating
De Atmosphere is voorzien van een ondoordringbare polymeer coating. Deze coating zit zowel aan de bovenkant als de onderkant van de plank, hiermee wordt een homogene vastheid van de plank gegarandeerd. Deze coating zorgt er daarnaast voor dat de planken gemakkelijk en snel schoon te maken zijn. Zelfs bij vetvlekken of vlekken van voedingsmiddelen zorgt een onmiddellijke reiniging voor het gemakkelijk verwijderen van de vlekken. De Atmosphere planken moeten ondanks de coating wel één keer per jaar gereinigd worden met een borstel en een mild reinigingsmiddel (afwasmiddel).

 

De coating zorgt eveneens ook voor een uitzonderlijk sterke weerstand tegen uv-stralen en geeft de planken een niet-doorlaatbare kwaliteit. Deze composiet plank is met de hoge hechting door de geborstelde afwerking en R12-13 certificering ook een perfecte oplossing voor druk bezochte openbare ruimtes.

Nieuw: Atmosphere Ipé met unieke kleur nuances!

De Atmosphere Ipé plank is niet zomaar een terrasplank met een exotische houtlook en kleurvastheid. Silvadec is de eerste die er technisch in slaagt een alternatief te ontwikkelen voor de unieke uitstraling van exotisch hout. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat het volledige kleurenspectrum van de terrasplanken in ipé hout overneemt met kleuren van oranjebruin tot donkerbruin.

De kleurnuances van het Ipé-hout worden tijdens de productie op de planken aangebracht met behulp van wegstromend water. Hierdoor hebben de planken binnen een palletzending allerlei unieke kleuren, waardoor het creëren van een natuurlijk ogend terras mogelijk is.

Elk Atmosphere Ipé terras is dus uniek, omdat geen één plank hetzelfde is.

 

Wij staan altijd klaar om u te helpen!