Thermo Iroko

Het beste van TanTimber en Awood komt samen in Thermo Iroko.  Tantimber heeft voor de productie van de planken het hout zorgvuldig geselecteerd en  gemodificeerd. Dit proces zorgt voor een zeer stabiele en exclusieve plank. De Thermo Iroko kan naast buitenparket ook als gevelparket gebruikt worden. 

Thermo Iroko:

Thermo Iroko is door het bakproces enorm stabiel en door de selectie van TanTimber een foutvrij hardhout. Door de stabiliteit die ontstaat in het hout na de thermische behandeling is het hout bestand tegen temperatuurschommelingen. 

Naast Thermo Iroko en de High Density Bamboo X-treme zijn vrijwel alle andere thermisch behandelde houtsoorten te zacht om als Buitenparket te gebruiken. Deze zijn dan ook niet ‘stilettohak-proof’.

De Iroko laat bij de vergrijzing een mooie houtstructuur zien en is tevens op het Clickwood on Grad systeem te verkrijgen.

Clickwood on Grad klikt

Door te werken met het Clickwood klik concept zien we dat de vochtregulering onder het buitenparket optimaal is. Het water blijft niet op een onderregel liggen en de wind kan altijd onder de plank door om voor ventilatie te zorgen. Dit geeft het Thermo Iroko een goede basis  voor een lange levensduur. De Thermo Iroko geeft dan ook vele jaren een exclusieve uitstraling.

Steeds meer professionals werken daarom het Clickwood bevestigingssysteem. De zeer stabiele Thermo Iroko wordt met dit systeem snel gemonteerd en kan ook weer gedemonteerd worden. 

Wij staan altijd klaar om u te helpen!