TANwood Iroko

TANwood Thermo Iroko

Het beste van TanTimber en Awood komt samen in TANwood Thermo Iroko. Geschikt voor zowel Buitenparket als Gevelparket is dit Iroko hardhout optimaal gesorteerd en gemodificeerd door TanTimber.

Juist door deze zorgvuldig selectie en de mogelijkheid om het GRADwood profiel in het hardhouten Thermo Iroko te maken, kunnen we dit product als zeer exclusieve, stabiele Buitenparket plank aanbieden. Handig verpakt en 100% kwaliteit.

TANwood Thermo Iroko:

TANwood Thermo Iroko is door het bakproces enorm stabiel en door de selectie van TanTimber een foutvrij hardhout.

Waarom is TanTimber heel succesvol in de Iroko hardhout projecten die thermisch behandeld zijn? Omdat dit hardhout naast hard ook superstabiel wordt en blijft bij temperatuurschommelingen.

Heel belangrijk hierbij is, dat naast de High Density Bamboo Xtreme bijna alle andere thermo houtsoorten te zacht worden om als Buitenparket te gebruiken. Dus die zijn dan niet stilettohak proof. De TANwood Iroko is dit dus wel.

De Iroko laat bij de vergrijzing, wel die mooie houtstructuur zien en is tevens op het GRADwood systeem te verkrijgen.

GRADwood klikt.

Door te werken met het GRADwood klik concept zien we dat de vochtregulering onder het buitenparket optimaal is. Het water blijft niet op een onderregel liggen en de wind kan altijd onder de plank door om voor ventilatie te zorgen. Dit geeft het TANwood Iroko een goede basis om nog vele jaren een exclusieve uitstraling te verzorgen.

Daarom klikken steeds meer professionals met GRADwood. De zeer stabiele Thermo Iroko zal hierdoor vlot te monteren en ook te demonteren zijn. Geen putdeksels meer nodig : )

Wij staan altijd klaar om u te helpen!