Binnenbekleding

Naast het leveren van Gevelbekleding & Buitenparket kunnen wij u ook voorzien van binnenbekleding om uw woning binnen van een strakke uitstraling te voorzien. Voor wand- & plafondparket bieden wij Mosos Bamboo Naturel, Ayous, Essen en Beuken aan op het Clickwood on Grad montagesysteem.

Let op: Het is belangrijk dat u als professional of u als particulier via uw professional doorgeeft dat het bekleding voor een binnentoepassing betreft. Niet alle materialen in ons assortiment zijn bestemd voor binnen gebruik. Het gebruik van niet geschikte materialen kan bijvoorbeeld binnen leiden tot een storende en langaanhoudende geur. Andersom zijn ook niet alle materialen geschikt om buiten toe te passen. Het gebruik van niet geschikte materialen kan buiten leiden tot schimmel ontwikkeling en een aanzielijk kortere levensduur.

Ayous

Ayous heeft een mooie en rustige tekening met nauwelijks kwasten. Als u uw wand of plafond een egale uitstraling wilt geven, dan is Ayous de juiste keuze.

Ayous is een zeer zachte houtsoort, het is dan ook eenvoudig met handgereedschap te bewerken. Indien het materiaal geschoten met nagels dient te worden moet worden opgelet gezien ze gemakkelijk te diep of er doorheen kunnen gaan. Wij raden dan ook aan te kiezen voor Ayous op het Clickwood on Grad montagesysteem.

Moso Bamboo Naturel

Moso Bamboo Naturel heeft een lichte kleur en een egale lijntekening. Door de minimale krimp en zwelling is het ideaal voor elk interieur. Bovendien zijn al onze bamboe producten CO2-neutraal gedurende hun levensduur, waardoor het een milieubewuste keuze is.

Beuken (gestoomd)

Beuken heeft een hoge oppervlaktekwaliteit dankzij de houtstructuur met gesloten poriën. Een lichte en gelijkmatige kleur met een lichte roze tint door het stoomproces.  Het stoomproces neutraliseert groeispanningen en vermindert de kans op vervormingen scheuren bij de bewerking.

Essen

Essen heeft een levendige tekening. Als u uw wand of plafond een sprekende hout uitstraling wilt geven, dan is Essen wat u zoekt. Het Essen hout komt uit Noord Amerika waar de bomen langzaam groeien. De langzame groei is terug te zien aan de mooie en fijne jaarringen. 

Profiel

Ayous, Essen en Beuken worden beiden aangeboden met Clickwood profiel. Door gebruik te maken van het Clickwood systeem wordt gezorgd voor een blinde montage en een kaarsrecht resultaat. Het Clickwood profiel is beschikbaar in de volgende maten:

  • 20×45 mm
  • 20×64 mm
  • 20×119 mm

 

Wij staan altijd klaar om u te helpen!