Moderne twee-onder-een-kapwoning

Deze moderne twee-onder-een-kapwoning staan hoogwaardige materialen centraal. Het dak en gevels zijn bekleed met Moso Bamboo X-treme latten van 45 mm breed, een duurzaam en esthetisch verantwoord materiaal dat bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling. Op de foto’s is een lichte groene aanslag zichtbaar, veroorzaakt door een langdurige natte periode. Nu de zon weer schijnt, zal deze aanslag vanzelf snel verdwijnen.

Eigenschappen van Moso Bamboo X-treme:

  • Duurzaamheid: Deze bamboeplanken zijn extreem duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor vele buitentoepassingen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Moso Bamboo X-treme vereist minimaal onderhoud, wat bijdraagt aan de lange levensduur en het behoud van de mooie uitstraling.
  • Milieuvriendelijk: Bamboe is een snelgroeiend materiaal en daardoor een milieuvriendelijke keuze. Het gebruik van Moso Bamboo X-treme draagt bij aan een duurzaam bouwproject.

Benieuwd naar alle mogelijkheden met Moso Bamboo X-treme? Maak een afspraak in onze showroom!

 

Moderne twee-onder-een-kapwoning
Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar: 2022
Locatie: Veghel
Deze moderne twee-onder-een-kapwoning staan hoogwaardige materialen centraal. Het dak en gevels zijn bekleed met Moso Bamboo X-treme latten van 45 mm breed, een duurzaam en esthetisch verantwoord materiaal dat bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling. Op de foto’s is een lichte groene aanslag zichtbaar, veroorzaakt door een langdurige natte periode. Nu de zon weer schijnt, zal […]

Galerij

Wij staan altijd klaar

om u te helpen!