Alungu Jutai B-Fix

Duurzaam hardhout met veel tekening.

Duurzaam Hardhout

 

Alungu B-Fix is een duurzaam hardhout, afkomstig uit de bossen van Zaïre en Congo en nu ook met FSC verkrijgbaar. Jutai B-Fix is eveneens een duurzaam hardhout, afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. Beide zijn favoriet vanwege de lagere prijs. Bij de Alungu/Jutai is professionele montage vereist.

Door het makkelijke B-Fix clipsysteem is uw Alungu/Jutai terras te monteren zonder dat u schroeven ziet! Passend bij de trend van terrassen met een vlakke bovenzijde, vormen de clipsystemen van B-Fix een eenvoudige en duurzame manier om uw terras zonder zichtbare schroeven te monteren. Ook de clips zijn vrijwel onzichtbaar, waardoor u optimaal van uw terras kunt genieten.

Een vlak oppervlak straalt rust en kalmte uit en past goed in de moderne tuin. Echter, door een hardhouten plank niet vlak te leggen, loopt het water er eerder af en is de plank sneller droog. Een droge plank is minder vatbaar voor vergroening en wordt minder snel glad.

Ventilatie is belangrijk voor een Buitenparket. Zorg dat deze optimaal is door een dubbele onderconstructie en het worteldoek toch echt onder deze constructie te gebruiken. Een mooi bed van schelpen en een drainerende ondergrond is natuurlijk en beter dan een worteldoek. Laat tussen of onder een kantplank ruimte voor de ventilatie, als het hout aan de onderkant ook goed kan drogen, blijft het rustigere liggen : )

Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Galerij