Ipé B-Fix

Braziliaans hardhout van top kwaliteit

Het populairste en hoogwaardigste hout dat de natuur ons geeft.

 

De Ipé is vanwege haar eigenschappen zeer populair bij de kenners van hout. Belangrijke redenen voor deze keuze zijn de stabiliteit, de mooie vergrijzing en de stroefheid t.o.v. andere hardhoutsoorten.

Citaat van een architect: “Ik werk alleen nog met Ipé, want ik wil een tevreden klant”.

B-Fix Buitenparket is een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfecte afwerking van uw terras garandeert. In roestvrijstaal vervaardigd, biedt dit system een bijzonder lange levensduur aan uw hardhouten terrasplanken. B-Fix is eenvoudig te installeren en laat u veel tijd winnen. Geplaatst op meer dan 200.000 m2 en op verschillende exotische houtsoorten uitgetest.

 

  • Onveranderlijk – Geen risico van kwaliteitsmindering. Een maximale weerstand tegen warm-koud cycli. Een homogeen aspect. Er is geen twijfel mogelijk, roestvrij staal is het onveranderlijke materiaal bij uitstek.
  • Onzichtbaar – Geplaatst tússen de terrasplanken, is de schroefkop onopvallend weggewerkt.
  • Gemakkelijk – Dankzij zijn zelfborende schroef is een Torx-bit voldoende om de B-Fix aan tropische onderbalken te fixeren. De schroef is gewaxeerd om het verhittingsgevolg te controleren. De planken voegen zich eenvoudig ineen.
  • Esthetisch – Geen enkele zichtbare schroef! Ook geen beschadigingen aan de plank door schroeven meer. De plank laat zijn mooiste elementen zien.
  • Demonteerbaar – B-Fix is het enige bevestigingssysteem dat vanuit de voorkant gedemonteerd kan worden. Een heel belangrijk voordeel om de goede structuur van het terras te verkrijgen zonder de gehele decking te hoeven demonteren.
  • Merkwaardig – Het gebruik van de B-Fix clips wordt zowel gebruikt voor natuurlijke als synthetische parketten. Deze zijn gedurende meerdere weken getest. 100% geslaagd.
  • Geheugeneffect – De clip maakt het mogelijk om de werking van de plank te absorberen en vermindert het risico van barsten.

Woca Olie

Dit buitenparket van Ipé B-fix van Awood ligt er nu 1 jaar. Doordat het ene deel van het buitenparket overdekt is en andere niet, ontstaat er een kleurverschil in de vergrijzing. Door gebruik van Woca Exterior Teak olie krijgt de vloer extra bescherming tegen UV en vuiligheid. Op de film is te zien dat de vloer er na deze behandelingen weer strak uitziet.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!