Aanvullende informatie

Naast het uitkiezen van een materiaal om aan uw gevel of vlonder te bevestigen is het belangrijk om rekening te houden met omliggende zaken. Om u dan ook zo goed mogelijk te informeren kunt u deze pagina raadplegen om u de nodige kennis te verkrijgen. 

Daarnaast kunt u ook een afspraak maken in onze showroom, ons personeel informeert u graag verder over de mogelijkheden.

Montage

Om u op weg te helpen met de constructie van een gevel of terras kunt u de Montage pagina raadplegen. Op deze pagina wordt uitleg geven over materialen, bevestigingssystemen, montage en randzaken.

Onderhoud

Om te zorgen dat u nog vele jaren tevreden bent met uw gevel of vlonder; informeren wij u door middel van de Onderhoud pagina wat u kunt doen om de levensduur te verlengen.

Vergrijzing

Elke houtsoort en Moso Bamboo vergrijst wanneer het wordt blootgesteld aan de zon en de regen. Wij adviseren klanten daarom vooral te kijken naar de tekening van het hout en de Moso Bamboo in plaats van de kleur. De tekening, en bij enkele soorten hout de glans, is wat na de vergrijzing de toegevoegde waarde is van het specifieke houtsoort of bamboe dat u heeft gekozen.

Milieu

Het milieu speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Bij elke aankoop wordt steeds meer gekeken naar wat de belasting op het milieu is bij de productie en levering van het product. De Milieubewust pagina toont u wat de meest milieu verantwoordelijke keuzes zijn uit ons assortiment.

Wiki

Om u een beter begrip te geven van de verschillende materialen, bevestigingssystemen en bijhorende terminologie kunt u de Awood Wiki pagina raadplegen. 

Veel gestelde vragen

Indien u vragen heeft over onze materialen of diensten kunt u onze ‘veelgestelde vragen’ pagina raadplegen. Indien uw vraag hier niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

FAQ

Staat de informatie die u zoekt hier niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met Awood via 0413 – 249 885 of via de mail (info@awood.nl) en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!