Montage

Het transport van gereedschap en onze montage professional

Montage is altijd op locatie en dan is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Dus we hebben onze bussen zelf ingericht met de gereedschappen die voor buitenparket en gevelparket nodig kunnen zijn. Alles bij je hebben om de klus professioneel te monteren.

De knowhow om onder garantie te monteren

Fiberon, Moso Bamboo X-treme en ook het Buitenparket Supreme vragen om de juiste montage. Wordt er niet conform de voorschriften gemonteerd dan vervallen de garanties. Om dit te voorkomen, krijgen onze monteurs periodiek trainingen in het monteren. De juiste hart op hart afstand, dubbele clipbevestiging bij koppelen planken, voldoende ventilatie, gebruik van de juiste bevestigingsmaterialen en nog veel meer zaken die allen vooraf bekend zijn bij onze monteurs en daarmee ervoor zorgen dat de fabrieksgarantie geldig is, maar die hoeft door juiste montage nooit gebruikt te worden.

Montage planning

Bij grotere projecten voor bouwbedrijven is de planning van de montage extra belangrijk. De complexiteit van een grote bouw is enorm, het lijkt soms wel op een mierenhoop. Alles haakt in elkaar en werkzaamheden overlappen elkaar. De flexibiliteit om bij te kunnen schuiven of schakelen in capaciteit is essentieel. Awood heeft naast de eigen timmerlieden, een uitgebreid netwerk van professionals die regelmatig in een project voor Awood meewerken.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!