Montage

Gereedschap, transport en onze montageprofessional

Montage is altijd op locatie en dan is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan, dus we hebben onze bussen zelf ingericht met de gereedschappen die voor buitenparket en gevelparket nodig kunnen zijn. We hebben alles bij ons voor de montage.

De knowhow om onder garantie te monteren

Het monteren van Silvadec, Composite Premium en Moso Bamboo vraagt de juiste kennis. Wordt er niet conform de voorschriften gemonteerd, dan vervallen de garanties. Om dit te voorkomen, krijgen onze monteurs periodiek trainingen in het monteren. De juiste hart-op-hartafstand, dubbele clipbevestiging bij koppeling van planken, voldoende ventilatie, gebruik van de juiste bevestigingsmaterialen en nog veel meer zaken die allen vooraf bekend zijn bij onze monteurs en daardoor ervoor zorgen dat de fabrieksgarantie geldig zal blijven, ook al hoeft die door de juiste montage nooit gebruikt te worden.

Montageplanning

Bij grotere projecten voor bouwbedrijven is de planning van de montage extra belangrijk. De complexiteit van een grote bouw is enorm, het lijkt soms wel op een mierenhoop. Alles haakt in elkaar en werkzaamheden overlappen elkaar. De flexibiliteit om bij te kunnen schuiven of schakelen in capaciteit is essentieel. Awood heeft naast de eigen timmerlieden, een uitgebreid netwerk van professionals die regelmatig in een project voor Awood meewerken.

Wij staan altijd klaar om u te helpen!