Certificeringen

FSC Bosbeheer

Steeds meer producten van Awood zijn FSC®-gecertificeerd. Forest Stewardship Council® (FSC®) werkt om bosbeheer wereldwijd te managen en door certificatie een incentive te creëren die bosbeheerders en -managers aanzet om goede sociale en milieunormen te hanteren. FSC® voorziet een connectie tussen het bos en de eindgebruiker, zodat de producten met het label de principes dragen van FSC®. Alleen producten als zodanig aangemerkt zijn FSC® gecertificeerd.

PEFC Bosbeheer

PEFC International (Programme for the Endorsement of Forest Certification) is een wereldwijd erkende non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van bossen en de biodiversiteit. Wij zijn er trots op dat wij door onze samenwerking bijdragen aan een duurzamere wereld. Alleen producten als zodanig aangemerkt zijn PEFC gecertificeerd.

Erkend leerbedrijf (SBB)

Bij Awood geloven we in het investeren in ontwikkeling. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten en starters de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en leerzame omgeving. Wij begeleiden stagiaires en leerlingen actief, zodat zij niet alleen hun vakkennis kunnen vergroten, maar ook hun vaardigheden in de praktijk kunnen toepassen. Samen zorgen we voor een omgeving waarin leren en werken hand in hand gaan.
Ben je op zoek naar een uitdagende stage of leerplek? Dan nodigen we je uit om te solliciteren en jouw potentieel bij Awood te ontwikkelen!

Wij staan altijd klaar

om u te helpen!