Bamboo 20×45 gevel

Silvadec Colorado houtstructuur.

De Elegance serie van Silvadec heeft de Colorado kleur als populairste kleur. Deze lichtbruine kleur geeft een heel mooie warme uitstraling. De Elegance serie staat voor ongecoat en is altijd verkrijgbaar in drie verschillende structuren: De vlakke structuur, de ribbel structuur en de houtstructuur. De beste verkochte is de houtstructuur, deze houtnerven zijn aangebracht met een speciale borstel na het extrusie proces. Het terras ligt hier geheel vrij en de zon en regen kan overal komen. Juist dan wordt de Elegance het mooiste. De kleine houtpuntjes zijn vergrijsd en de houtstructuur is een stuk minder sterk aanwezig. De definitieve kleur is bereikt en de regen kan overal komen om de planken steeds weer te reinigen.

Onder overkappingen kan beter gekozen worden voor de Atmosphere serie van Silvadec met de beschermde coating. Als de regen niet overal komt, kan deze de planken ook niet goed reinigen.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar: 2021
Locatie: Frederik Hendriklaan - Den Haag
Voor M&M Pure Flowers heeft DAVL Studio een bloemenkiosk ontworpen, deze maakt deel uit van de herinrichting van de Fredrik Hendriklaan in het Statenkwartier. Dit is de eerste kiosk van een familie van kiosken die DAVL Studio beoogt te realiseren op ‘de Fred’. Hier ziet u de GRADwood Moso Bamboo 20×45 mm latten op een […]

Voor M&M Pure Flowers heeft DAVL Studio een bloemenkiosk ontworpen, deze maakt deel uit van de herinrichting van de Fredrik Hendriklaan in het Statenkwartier. Dit is de eerste kiosk van een familie van kiosken die DAVL Studio beoogt te realiseren op ‘de Fred’. Hier ziet u de GRADwood Moso Bamboo 20×45 mm latten op een gebogen GRAD aluminium flatrail.

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!