Gevelparket Supreme Garapa, ADEZZ

Gevelparket Supreme:
 
Supreme is een gevelparket uit hardhout, dat onzichtbaar bevestigd wordt en waarvan de afwerking niveau hoog is.
Awood produceert dit Gevelparket Supreme zelf. Leveren van kennis, materiaal en indien wenselijk doen we ook de montage in opdracht van de professional.

Door jarenlange ervaring met Garapa in allerlei projecten, was de keuze om de Supreme, ook in de Garapa uit te voeren niet zo moeilijk. Als buitenparket vloer wordt de Garapa veel zwaarder op de proef gesteld, dan aan de gevel. Aan de gevel stroomt het water veel sneller weg en indien de onderconstructie juist gemonteerd wordt, zal door de ventilatie de garapa altijd weer netjes kunnen drogen. Over de gevel wordt normaal gesproken niet gelopen en daarom is de fysieke belasting ook een stuk minder. Wel zijn er vaker wensen qua egale verkleuring of vergrijzing. Dat het product ook na enige jaren op het gehele vlak de vergelijkbare kleur mag behouden. Deze wens kan vervuld worden, door het Supreme gevelparket met een beits nabehandeling te bestellen.

Op het project bij Adezz in Uden is een duidelijk natuurlijke nuancering te zien. De gevel is een plaatje geworden.

In mei 2019 zijn de laatste foto’s toegevoegd. Zodat ook zichtbaar wordt hoe het Gevelparket zich na 1,5 jaar houdt.

Architect:
Oppervlakte:
Klant:
Jaar:
Locatie:
Gevelparket Supreme:   Supreme is een gevelparket uit hardhout, dat onzichtbaar bevestigd wordt en waarvan de afwerking niveau hoog is. Awood produceert dit Gevelparket Supreme zelf. Leveren van kennis, materiaal en indien wenselijk doen we ook de montage in opdracht van de professional. Door jarenlange ervaring met Garapa in allerlei projecten, was de keuze om […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!