GRADwood TanTimber Thermo Essen 20×45 mm

In Bergen op Zoom heeft ENA Architecten gekozen voor het Gevelparket in GRADwood TanTimber Thermo Essen 20×45 mm. OZ Bouw uit Groningen heeft het project gemonteerd. De blinde bevestiging op de Alu-Flatrail is snel te monteren en indien nodig te demonteren. De ventilatie en afwatering is optimaal geregeld.

Het Thermo A-Essen hout wordt door TanTimber thermisch gemodificeerd en gesorteerd. De kwaliteit is daardoor knoestvrij en dat draagt enorm bij aan de exclusieve uitstraling. In dit project is gekozen voor de 45 mm brede lat. Deze is uit voorraad ook te bestellen in 64 mm, 96 mm en zelf in de 147 mm breedte. Daarnaast is er de mogelijkheid de Thermo Essen met een snelvergrijzer te bestellen. De snelvergrijzer bespoedigd het vergrijzingsproces door gebruik te maken van de luchtvochtigheid. Dus ook onder dakgoten en overkappingen vergrijsd het hout daardoor. De totale uitstraling is daardoor gelijkmatiger.

Steeds meer professionals klikken met GRADwood. De bouw moet nog afgerond worden, maar het is nu in oktober 2020 al een plaatje. In het voorjaar nog eens een aantal foto’s maken.

Architect: ENA Architecten
Oppervlakte: 100 m2
Klant: OZ Bouw Groningen
Jaar: 2020
Locatie: Bergen op Zoom
In Bergen op Zoom heeft ENA Architecten gekozen voor het Gevelparket in GRADwood TanTimber Thermo Essen 20×45 mm. OZ Bouw uit Groningen heeft het project gemonteerd. De blinde bevestiging op de Alu-Flatrail is snel te monteren en indien nodig te demonteren. De ventilatie en afwatering is optimaal geregeld. Het Thermo A-Essen hout wordt door TanTimber […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!