Moso Bamboo Varibo Gevelparket

Osiris Hertman heeft zich de afgelopen 15 jaar als allround ontwerper gevestigd, dus het was niet verwonderlijk dat het Osiris Hertman Studio showhuis een zeer creatieve en grensoverschrijdende versie van zichzelf weerspiegelt. Zijn liefde voor vakmanschap en moderne toptechnologie is terug te vinden in elk aspect van zijn ontwerp. De gevel van zijn droomhuis in de duinen van een natuurgebied bestaat bijvoorbeeld uit hoogwaardig Bamboo X-treme Varibo gevelparket met variabele breedtes, die MOSO samen met partner Awood ontwikkelde.

Er is gekozen voor de ongeoliede versie, de vergrijzing mag aan de gevel sneller optreden. De variabele breedtes kunnen met clips verticaal bevestigd worden. De 18 mm dikke X-treme planken hebben een veer en groef op de kopse uiteinden. De foto’s die eind april 2019 zijn gemaakt, laten de Moso Varibo zien 1 jaar na de montage.

De afstand tussen de planken wordt door Cobra 18 clip bepaald en is 5 mm.

Moso Bamboo Xtreme vergrijsd op natuurlijke wijze, heeft brandklasse B, slagvast, super stabiel, BREAAM certificaat en 25 jaar fabrieksgarantie.

Hierdoor is Moso Bamboo X-treme de bouwstof van de toekomst en zeer concurrerend ten opzichte van vergelijkbare materialen.

 

 

Architect: Osiris Hertman
Oppervlakte: 150 m2
Klant: MJ Bouw
Jaar: 2018
Locatie: in de duinen
Osiris Hertman heeft zich de afgelopen 15 jaar als allround ontwerper gevestigd, dus het was niet verwonderlijk dat het Osiris Hertman Studio showhuis een zeer creatieve en grensoverschrijdende versie van zichzelf weerspiegelt. Zijn liefde voor vakmanschap en moderne toptechnologie is terug te vinden in elk aspect van zijn ontwerp. De gevel van zijn droomhuis in […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!