Moso Bamboo Varibo Solo 137 met Rufast geschroefd.

Rufast heeft een nieuw bedrijfspand met een zeer groot magazijn. Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de A59.

Awood koopt al jaren een groot deel van zijn bevestigingsmaterialen bij Rufast. Fijn dat Rufast bij de nieuwbouw dan ook in de Awood Showroom is komen kijken.
Na enig onderzoek kwam de Moso Bamboo Varibo Solo 137 mm boven drijven. Met de speciale wens om deze dan wel te schroeven. Het voordeel van dit schroeven is dat de planken ook wel iets dichter dan de 5 a 6 mm naast elkaar gemonteerd kunnen worden. Moso Bamboo heeft een minimale uitzetting en kan op een dergelijke gevel ook wel op 3 mm afstand van elkaar geschroefd worden.

We adviseren graag en proberen altijd de meest optimale oplossing te vinden. Dat dit voor Gevelparket dan heel vaak op Moso Bamboo uitkomt heeft te maken met de perfect eigenschappen van de bamboe. Groeit snel, recycled zichzelf 5 keer tijdens de 25 jaar garantie, CO2 neutraal, natuurlijk verkleurend, BREEAM certificaat, brandklasse certificaat en nog mooi ook.

Rufast® is een groothandel in pneumatische- en gashechtmachines, bijbehorende materialen en aanverwante artikelen.

Rufast® levert aan bouw, (tuin-) houtbouw en industrie praktisch alle merken hechtapparatuur en de daarvoor geschikte nieten, spijkers en systeemschroeven. Voor nagenoeg ieder hechtwerk biedt Rufast® u een pasklare oplossing, dankzij de jarenlange ervaring en productkennis. Deze kennis is terug te vinden in het moderne en uitgebreide programma. Service, flexibiliteit, kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel.

Ons magazijn in Nieuwkuijk heeft een ruime voorraad materialen en vervangende onderdelen, zodat wij direct op uw behoefte kunnen inspelen. In onze showroom hangt een uitgebreid assortiment van niet- en spijkerapparatuur, welke wij direct uit voorraad kunnen leveren. Ook voor de diverse schroefsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u ook eens naar onze speciale aanbiedingen die wij regelmatig voor u uitzoeken. Deze zijn zeker de moeite waard.

Architect: Willy Naessens Industrie Bouw
Oppervlakte: 200 m2
Klant: Arcon Houtconstructies
Jaar: 2019
Locatie: Nieuwkuijk
Rufast heeft een nieuw bedrijfspand met een zeer groot magazijn. Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de A59. Awood koopt al jaren een groot deel van zijn bevestigingsmaterialen bij Rufast. Fijn dat Rufast bij de nieuwbouw dan ook in de Awood Showroom is komen kijken. Na enig onderzoek kwam de Moso Bamboo Varibo […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!