Moso Varibo B-closed

De Moso Bamboo Varibo B-closed is ontwikkeld om de Brandklasse B te bereiken. Dus het 18 mm dikke gesloten Moso Xtreme Gevelparket kan zonder extra behandeling zorgen voor brandklasse B bij horizontale of verticale montage. Op de Krijgsman in Muiden staan de eerste twee woningen. De planken worden blind geschroefd en zijn in 3 verschillende breedtes beschikbaar, 65, 100, 137 mm.  Bij de Krijgsman is gekozen voor de Varibo B-closed Solo 137 mm.

Voor de variatie is het ook mooi om de Varibo B-closed te combineren met de Varibo 3 D. Zodat daar waar Brandklasse B nodig is, deze er is en daar waar Design kan, deze er ook komt.

Moso Bamboo Xtreme heeft duurzaamheidsklasse 1, is CO2 neutraal, Moso garantie van 25 jaar, groeitijd bamboestengel 5 jaar, dus recyclet de bamboe zich vijf keer tijdens de garantietijd.

 

Architect: Moke Architecten
Oppervlakte:
Klant: BMN Bouwmaterialen & Stramann Bouw en Geveltechniek.
Jaar: 2020
Locatie: Krijgsman Muiden
De Moso Bamboo Varibo B-closed is ontwikkeld om de Brandklasse B te bereiken. Dus het 18 mm dikke gesloten Moso Xtreme Gevelparket kan zonder extra behandeling zorgen voor brandklasse B bij horizontale of verticale montage. Op de Krijgsman in Muiden staan de eerste twee woningen. De planken worden blind geschroefd en zijn in 3 verschillende […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!