Essen 20x45mm GRADwood

Het Amerikaanse Thermo Essen wordt door TanTimber gesorteerd, gebakken, geschaafd en netjes verpakt. Het resultaat is een foutvrij Gevelparket dat er ook in smalle latten strak en modern blijft uitzien.

In Perspectief Architectuur tekende deze ruime moderne aanbouw aan een heel karakteristieke woning. Circulair met veel hout, zonnepanelen en andere duurzame energietechnieken van Schulte Energie Techniek. Aannemersbedrijf Oude Moleman heeft het GRADwood TanTimber Thermo Essen 20×45 mm professioneel aan de gevel geklikt. De Alu flatrail 51 werd op de houtskeletwand geschroefd. Dotje lijm op de onderste GRADwood clip en er ontstaat een superstrakke natuurlijke Thermo Essen Gevelparket. Heel gaaf om als Awood vanaf het begin mee te mogen denken aan de best mogelijke oplossing.

Inmiddels is het alweer een half jaar geleden dat de gevel is gemonteerd en op de laatste drie foto’s kunt u dan ook goed zien hoe mooi en egaal de natuurlijke vergrijzing heeft plaatsgevonden. Ondanks de vergrijzing toont het Tantimber Thermo Essen in het 20×45 mm profiel nog steeds een nerf met hoog contrast.

Schulte Energie en Techniek Aannemersbedrijf Oude Moleman B.V. In Perspectief architectuur Awood B.V. Tantimber

Architect: In Perspectief Architectuur
Oppervlakte: 100 m2
Klant: Oude Moleman B.V.
Jaar: 2021
Locatie: Twente
Het Amerikaanse Thermo Essen wordt door TanTimber gesorteerd, gebakken, geschaafd en netjes verpakt. Het resultaat is een foutvrij Gevelparket dat er ook in smalle latten strak en modern blijft uitzien. In Perspectief Architectuur tekende deze ruime moderne aanbouw aan een heel karakteristieke woning. Circulair met veel hout, zonnepanelen en andere duurzame energietechnieken van Schulte Energie […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!