A-Essen GRADwood gevel

Thermo A-Essen GRADwood van TanTimber is hier een 1,5 jaar geleden professioneel geklikt door Bouwbedrijf van Ouwendorp. De mahonie kleur is er door de lokale spuiter voorafgaand de montage rondom op de Essen aangebracht.

De tekeningen in het Essen geven een luxueuze uitstraling en laten precies zien waarom mensen voor hout kiezen als gevelbekleding. Door het bakproces dat de Essen is doorgegaan is het materiaal uitzonderlijk stabiel en hebben weersomstandigheden amper invloed het inkrimpen en uitzetten van het materiaal. Het lijnenspel wordt hierdoor optimaal behouden.

Naast het materiaal speelt het montagesysteem hier ook een grote rol. GRADwood zorgt voor een blinde montage dat zeer modern oogt. Naast een mooie uitstraling zorgt dit systeem ook voor optimale ventilatie en afwatering. Wanneer niet goed genoeg voor ventilatie en afwatering gezorgd wordt kunnen donkere plekken ontstaan. Ook wordt hiermee gezorgd voor omstandigheden waarin schimmels zich beter kunnen vestigen en voortplanten. Wij zien vanuit de professional dan ook steeds meer interesse in GRADwood.

 

Architect:
Oppervlakte:
Klant: Bouwbedrijf van Ouwendorp
Jaar: 2020
Locatie:
Thermo A-Essen GRADwood van TanTimber is hier een 1,5 jaar geleden professioneel geklikt door Bouwbedrijf van Ouwendorp. De mahonie kleur is er door de lokale spuiter voorafgaand de montage rondom op de Essen aangebracht. De tekeningen in het Essen geven een luxueuze uitstraling en laten precies zien waarom mensen voor hout kiezen als gevelbekleding. Door […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!