Thermo Fraké Varibo

Met heel veel liefde voor hout hebben we elkaar gevonden. Rouwhorst Taken en Awood.

Rouwhorst Taken is het bedrijf van Ton Rouwhorst en Remco Taken. Ervaren ambachtslieden met een voorliefde voor mooie kwaliteitsmaterialen en bijzondere ontwerpen. En met de gedrevenheid om het meubel te maken dat tot in detail past bij de wensen van de individuele klant. Van strak en modern tot nostalgisch of klassiek. En alles daartussenin.

In de gevel komt de passie voor hout duidelijk naar voren. Ook zijn in de afwerking de hand van de ervaren meubelmaker te zien.

 

2-2019: Het pand is nog in aanbouw en er wordt nog meer gevelparket Fraké gemonteerd onder de overkapping. De Varibo is opgebouwd uit vier verschillende breedtes: 140, 98, 68, en 44 mm. Awood schaaft deze zelf in de timmerfabriek in Uden.

Toch zijn de foto’s nu al zo mooi, dan we de foto’s willen delen. De Fraké zit er nu onbehandeld op en zal zeer mooi vergrijzen.

Hier worden zeker nog een keer foto’s van genomen.

7-2019: De architect Egbert Ketelaar vertelde tijdens bemonstering voor een volgend project, dat de Thermo Fraké al zo mooi begint te vergrijzen en inmiddels van een logo is voorzien. Reden om in het zelfde Lichtenvoorde toch nog even een paar foto’s te nemen.

14-11-2019: In Lichtenvoorde is de N18 afgesloten en als sluipverkeer ben ik toch nog even naar binnen gegaan om te vragen hoe het Fraké Gevelparket bevalt. De kantine zat goed gevuld en iedereen was er ook na 9 maanden enthousiast over : ) De laatste vier foto’s zijn van deze datum.

Architect: Egbert Ketelaar
Oppervlakte: 150 m2
Klant: Rouwhorst Taken Maatwerk meubelen
Jaar: 2019
Locatie: Lichtenvoorde

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!