Varibo Moso Bamboo Xtreme Waldhotel Hoch-Elten

Het Waldhotel wordt een mooi restaurant in het midden segment met een groot terras en een mooi uitzicht, waar je lekker kunt eten en heerlijk kunt verblijven.
Het hotelgedeelte zal meer bijzaak zijn, maar maakt het bedrijf meer dan compleet. Uit een interview met Frank Gesthuizen, directeur Ploccos Horeca Groep.

Nu de steigers worden verwijderd, kunnen de eerste foto’s als project worden gedeeld. De reacties, van een ieder die het Waldhotel Hoch-Elten live heeft mogen aanschouwen, zijn ronduit positief. Wat een mooi uitzicht en hoe fantastische past de natuurlijk en moderne uitstralingen van Varibo Moso X-treme in de omgeving.

Doorslag in de keuze voor de Varibo Moso bamboo X-treme gaf de brandklasse B, onderhoudsarm, BREEAM certificaat en onzichtbare bevestiging.

Architect:
Oppervlakte: 300 m2
Klant: Ploccos Horeca Groep
Jaar: 2018
Locatie: Hoch-Elten
Het Waldhotel wordt een mooi restaurant in het midden segment met een groot terras en een mooi uitzicht, waar je lekker kunt eten en heerlijk kunt verblijven. Het hotelgedeelte zal meer bijzaak zijn, maar maakt het bedrijf meer dan compleet. Uit een interview met Frank Gesthuizen, directeur Ploccos Horeca Groep. Nu de steigers worden verwijderd, kunnen […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!