Silvadec Atmosphere Lima

Wanneer u op zoek bent naar een kleurvast en arbeidsarm buitenparket komt u al snel uit bij Silvadec. Silvadec is een expert op het gebied van houtcomposiet planken en staat dan ook voor kwaliteit. Deze zeer stroeve planken worden in Frankrijk geproduceerd. Bij dit project is gekozen voor de Atmosphere lijn in de kleur Lima. De Atmosphere lijn heeft een stroeve kleurhoudende coating, Silvadec geeft maar liefst 25 jaar garantie op deze planken. Frido Miggels, eigenaar van Green Design For You, monteerde dit terras en heeft als finishing touch Adezz bloembakken geplaatst.

Heel enthousiast schrijft hij: “Wauw wat een gave klapper op het einde van de week! Prachtig dakterras afgerond in Laren! Van A tot Z uit gevoerd.”

Architect:
Oppervlakte:
Klant: Green Design For You
Jaar: 2021
Locatie: Laren
Wanneer u op zoek bent naar een kleurvast en arbeidsarm buitenparket komt u al snel uit bij Silvadec. Silvadec is een expert op het gebied van houtcomposiet planken en staat dan ook voor kwaliteit. Deze zeer stroeve planken worden in Frankrijk geproduceerd. Bij dit project is gekozen voor de Atmosphere lijn in de kleur Lima. […]

Galerij

Wij staan altijd klaar om u te helpen!